Frizeraj

Written by dada on . Posted in projekti

Producenti: Canta i GD Histrion

Redateljica Maja Katić je uz brz ritam predstave, komiku koja se temelji na preciznom povezivanju pokreta, glazbe i glume, posebno uspješna bila u usklađivanju interpretacija...Tako je Frizeraj uspio nasmijati i dobro zabaviti publiku.(Tomislav Kurelec, osvrt na festival Bobijevi dani smijeha 2017, kazalište.hr)

„Frizeraj“ je priča o mladosti i velikim snovima. „Frizeraj“ je priča o odustajanju od tih istih snova i mirenju sa onim što nam život pruža. A onda neočekivano, priča o jednom frizeraju postaje priča i o povratku svojim snovima i življenju života sto posto i sto na sat!

Nekad popularni frizer Renato sada je suočen sa bankrotom svog salona kroz koji prolaze razni osebujni likovi: njegova bivša žena Vesna; ljutita rospija koja mu ne može oprostiti romantični ni financijski krah, vjerni praktikant Ratko; stilom i manirama vrlo neadekvatan djelatnik jednog profinjenog salona, vješta manipulatorica Monika; pomoćna frizerka koja je do savršenstva razvila vještinu izbjegavanja radnog mjesta, i nezaobilazni kvartovski desperado Gvozden, u novije vrijeme jedina mušterija ovog salona u propadanju.

Pojava Kristine, Renatove djevojke iz mladosti, zapaprit će učmalu kolotečinu iščekivanja mušterija koje ne dolaze, i priču zaokrenuti u potpuno novom smjeru.

                         

Sadržaj ove komedije prati deset originalno pisanih songova. Izvođači glume, sviraju, pjevaju (100% live).

Za mali preview jednog od tih 10 songova kliknite ovdje

 

Autor koncepta: Damir Horvat

Autori teksta: Damir Horvat, Maja Katić, Jassna Luna Jozić, Jurica Hotko, Lovro Šicel

Režija: Maja Katić

Dramaturgija: Maja Katić, Jassna Luna Jozić

Igraju: Jurica Hotko, Jassna Jozić, Damir Horvat, Lovro Šicel

Autor glazbe: Damir Horvat, Jurica Hotko, Lovro Šicel

Autori stihova: Karlo Nikolić, Irena Čorko, Agniszka Vuković, Lovro Šicel, Jurica Hotko