Radionica glasa i pjevanja 'Oslobađanje glasa'

Vokalna radionica "Oslobađanje glasa" obuhvaća vježbe disanja, opuštanja, rad na vezi tijela i glasa. Posebna pažnja usmjerena je na uklanjanje tjelesnih grčeva koji glas sabotiraju.

Povezat ćemo pokret s glasom i istraživati ritmove i melodije koje organski nosimo. Eksperimentirat ćemo, improvizirati, slušati jedni druge i otkrivati različita lica i priče koje svaki glas nosi.

Radionica je namijenjena studentima, izvođačima svih vrsta i onim entuzijastima koji su odlučili osim u vlastitoj kupaonici zapjevati i negdje drugdje.

Puno ćemo pjevati i duboko i visoko i dozvoliti si da nam mašta skače u oba smjera.

 

O VODITELJICI

Davorka Horvat je diplomirala i magistrirala pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Pjeva operu, Lied i suvremenu glazbu. Surađuje s glumcima, plesačima i performerima. Uči ljude pjevati od 2000.

 

VRSTE RADIONICA

* Radionica A - svaki tjedan po dva sata

Srijedom od 18-20 u Kostelskoj 4 (blizu Trešnjevačkog placa:
<http://goo.gl/maps/P9lQQ>). Mjesečna cijena 250kn.

VAŽNO! Ponesite ugodnu odjeću u kojoj se možete slobodno kretati.

 

* Radionica B - intenziv

Za one koji ne mogu dolaziti svaki tjedan, jedan vikend mjesečno održava se (u Centru za kulturu "August Cesarec", Bleiweisova 24: <http://goo.gl/maps/KJVNP>) intenziv od dva puta po pet sati (subota i nedjelja od 10-16, s pauzom za ručak), uz cijenu od 300kn. Prvi intenziv održat će se 20. i 21. 10. Dalje ćemo dogovarati termine u skladu s mogućnostima grupe.

VAŽNO! - Ponesite ugodnu odjeću u kojoj se možete slobodno kretati.

 

* Radionica C - individualno

Na glasu i pjevanju moguće je raditi i individualno, u terminima po dogovoru (na adresi Kostelska 4). Cijena školskog sata 100kn.

 

 

KONTAKT

Davorka Horvat
mob: 095/8026062
mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.